Έκανε το μπαμ η Google και ανακοίνωσε το Youtube TV

Αυτό που περίμεναν όλοι τελικά ανακοινώθηκε σήμερα από την Alphabet (Google) έτσι το Youtube μπαίνει στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης με το Youtube TV η υπηρεσία αρχικά θα λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ θα συμπεριλαμβάνει όλα τα μεγάλα δίκτυα της χώρας όπως το ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN και πολλά άλλα αθλητικά κανάλια και καλωδιακά δίκτυα!

Το κόστος του Youtube TV δεν μας φαίνεται και μεγάλο για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, θα είναι της τάξης των 35 δολαρίων το μήνα για έξι λογαριασμούς μαζί με τα κανάλια οι συνδρομητές του Youtube TV θα έχουν πρόσβαση σε πρωτότυπο περιεχόμενο του Youtube (Youtube Red Originals).


Όπως είναι λογικό οι συνδρομητές της υπηρεσίες θα έχουν πρόσβαση από κάθε συσκευή όπως PC, smart TV, tablet, smartphone κλπ. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστης καταγραφής των εκπομπών ακόμα και ταυτόχρονα, τα προγράμματα θα μπορούν να διατηρούνται στο cloud έως και για 9 μήνες.

Το Youtube TV σύντομα θα είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες αγορές των ΗΠΑ, με την εταιρεία να θέλει σύντομα να καλύψει περισσότερες πόλεις της χώρας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο tv.youtube.com. Μην κάνετε τον κόπο να ψάξετε για κάποια αναφορά για επέκταση της υπηρεσίας σε άλλες χώρες, έτσι για την Ελλάδα προς το παρόν μην το σκέφτεστε.